Tijdloze liefde voor het vak

Youngtimers, Oldtimers en Klassiekers. Daar kunnen wij ons vakmanschap helemaal in kwijt. Wij onderhouden, restaureren en repareren alle merken klassieke auto’s en oldtimers. Hiermee hebben wij in de jaren veel ervaring opgedaan. Daarbij beschikken wij over een groot aantal werkplaatshandboeken uit de jaren ’50, ’60, ’70 én ’80. Hiermee kunnen we alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan iedere oldtimer of klassieker professioneel uitvoeren.

Voor de Youngtimers beschikken wij over de meest uitgebreide diagnoseapparatuur. Van ieder automerk – zelf niet meer bestaande merken als Saab – beschikken wij over unieke diagnose mogelijkheden. Zelfs merkdealers komen naar ons toe met complexe storingen. Uw Youngtimer is dan ook bij ons in bekwame handen.

Onze ervaring ligt niet alleen in de werkplaats, maar ook in ons netwerk. Wij beschikken ondertussen over een groot Europees netwerk van onderdelenleveranciers voor onderdelen van Youngtimers, Klassiekers en Oldtimers. Wij zijn hiermee in staat om de altijd schaarse onderdelen voor deze bijzondere auto’s toch te vinden.

Naast onze werkplaatswerkzaamheden zijn wij ook specialisten in aan- of verkoop bemiddeling van deze bijzondere auto’s. Het is bijvoorbeeld erg lastig om een goede en betrouwbare Oldtimer of Klassieker te vinden. Door ons netwerk en met onze kennis kunnen wij u hier goed in adviseren. Daarnaast kunnen wij u helpen met de taxatie hiervan.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking

Compare List