Tijdloze liefde voor het vak

Al meer dan 30 jaar is Autoservice Heesakker een begrip in Oosterhout. In 1991 begonnen als universeel BOVAG-garagebedrijf waar onderhoud en reparaties aan alle merken en typen auto’s werden uitgevoerd. In de jaren daarna werden er een aantal belangrijke activiteiten aan toegevoegd. Eerst schadeherstel en daarna aan- en verkoop van auto’s. Daarbij groeide ons bedrijf gestaag en kregen wij de mogelijkheid om ons steeds meer bezig te houden met onze passie voor Young- en Oldtimers.

De afgelopen jaren hebben we onze werkplaatsactiviteiten aangepast aan ons kleine team en houden wij ons meer en meer bezig met het restaureren en verkopen van bijzondere auto’s. Van klassiekers tot aan aparte Youngtimemodellen, die we tegen het lijf lopen. Vanuit onze ervaring met Young- en Oldtimers helpen wij tegenwoordig veel klanten bij de aankoop van deze bijzondere auto’s. Daarbij beschikken wij over unieke kennis van het onderhoud van auto’s vanaf de jaren ’50. Zo hebben we vanuit onze hobby onze passie gevonden.

Wij werken tegenwoordig met een klein team van gepassioneerde mensen. Niet alleen voor de bijzondere auto’s, maar ook voor reguliere auto’s en bedrijfswagens van al onze vaste klanten. Hierdoor kennen we eigenlijk iedereen persoonlijk en we nemen ook altijd de tijd voor iedere klant én zijn of haar auto.

Compare List