Tijdloze liefde voor het vak

Onderhoud en reparatie voor alle merken

Personenauto’s of bedrijfswagens. Ze zijn allemaal welkom in onze werkplaats. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft geen enkel automerk nog geheimen voor ons. Wij hebben alle soorten storingen of reparaties al eens voorbij zien komen en weten precies waar de zwakheden van ieder merk liggen. Bij ons is dus ook uw auto in bekwame handen.

Duidelijk en transparant over reparaties en kosten

Daar staan we om bekend. Wij vertellen u gerust dat het tijd wordt om een andere auto aan te schaffen omdat de onderhoudskosten te hoog worden. En ook over de kosten van ons werk zijn we eerlijk. Die laten we u altijd vooraf weten. Zo voorkomen we teleurstellingen of tegenvallers achteraf.

Unieke diagnosemogelijkheden

Dankzij onze moderne diagnoseapparatuur voor alle mogelijke merken auto’s en onze ervaring met complexe storingen, worden wij zelfs ingeschakeld door merkdealers om ingewikkelde storingen of problemen op te lossen. Daarbij beschikken wij over alle storingsdata van alle merken, wat bij vreemde storingen veel tijd scheelt bij het oplossen van problemen.

Behoud van fabrieksgarantie

Wij beschikken over dezelfde technische gegevens als een dealergarage. Daarbij is onze werkplaats uitgerust met hoogwaardige apparatuur. En, wij werken altijd volgens de fabrieksvoorschriften en richtlijnen. Zo blijft uw fabrieksgarantie bij ons altijd geldig en blijven uw onderhoudskosten laag.

Wanneer u een specifiek defect heeft en een beroep doet op de fabrieksgarantie, dan zal de fabrikant eisen dat de reparatie van dit specifieke defect wordt uitgevoerd door een dealergarage van het betreffende merk. In dat geval zorgen wij ervoor dat de dealergarage wordt ingeschakeld en uw garantieclaim probleemloos zal worden afgehandeld.

Originele onderdelen

Zekerheid van uw mobiliteit. Dat is ons uitgangspunt. Vandaar dat wij louter met A-merk onderdelen werken. Onderdelen waarop u kunt vertrouwen en die staan voor de kwaliteit die wij leveren.

Onderhoud aan leaseauto’s

Voor regulier onderhoud aan uw leaseauto kunt u ook bij ons terecht. Wij handelen de facturatie af met de desbetreffende leasemaatschappij. Bij reparaties die buiten het regulier onderhoud vallen, zullen wij altijd met u en uw leasemaatschappij overleggen wie aansprakelijk is voor de kosten.

Compleet aanbod van werkzaamheden

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze werkplaats die is voorzien van alle moderne apparatuur, kunnen wij alle mogelijke reparaties, onderhoud en schadeherstel uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Storingsdiagnose
  • APK
  • Bandenservice inclusief opslag
  • Airco service en reparatie
  • Schadeherstel
  • Trekhaak montage en inlezen
  • In- en ombouw diverse installaties
  • Uitlijnen en balanceren

Door onze kleinschaligheid en efficiënte werkwijze voeren wij de werkzaamheden tegen aanzienlijk scherpere tarieven uit dan de meeste dealerbedrijven. Wanneer u vragen heeft over het onderhoudsschema van uw auto of wanneer u problemen met uw auto heeft, kunt u altijd bij ons terecht. Natuurlijk zijn wij ten alle tijde bereid om een geheel vrijblijvende prijsopgave te doen.

Compare List