Onderhoud

Heesakker-WerkplaatsIn onze werkplaats voeren wij het onderhoud uit van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens. Wij hanteren daarbij de, door de fabrikant voorgeschreven, onderhoudsschema’s en zijn door onze jarenlange ervaring in staat alle voorkomende reparaties aan uw auto vakkundig uit te voeren.

Bij de onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Van remmen en banden tot schokdempers en uitlaat. Naast het verversen van de olie, worden, indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen. Verder kan uit controle blijken dat een onderdeel versleten is. In dat geval wordt eerst met u overlegd voordat een nieuw onderdeel wordt geplaatst.

Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Door onze kleinschaligheid en efficiënte werkwijze voeren wij de werkzaamheden tegen aanzienlijk scherpere tarieven uit dan de meeste dealerbedrijven. Wij hanteren een uurtarief van € 59,90 incl. BTW. Wanneer u vragen heeft over het onderhoudsschema van uw auto of wanneer u problemen met uw auto heeft, kunt u altijd bij ons terecht. Natuurlijk zijn wij ten alle tijde bereid om een geheel vrijblijvende prijsopgave te doen.

Originele onderdelen

In onze werkplaats gebruiken wij uitsluitend originele merkonderdelen. Dit omdat wij kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk vinden.

Behoud van fabrieksgarantie

Heesakker-Werkplaats-2Aangezien wij alles in huis hebben om merkonafhankelijk onderhoud uit te voeren kunt u ook met een nieuwe auto bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Uw reparaties en onderhoud worden door ervaren monteurs en met hoogwaardig gereedschap uitgevoerd, waardoor u de fabrieksgarantie blijft behouden. Hierdoor kunnen wij en u zorgeloos profiteren van lagere kosten, welke auto u dan ook rijdt.

Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij ons brengen en zorgen wij ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

Leaseauto’s

Ook met uw leaseauto kunt u bij ons terecht. De gehele facturatie en afwikkeling van de kosten wordt door ons rechtsreeks met de betreffende leasemaatschappij afgehandeld.

Overige werkzaamheden

 

Ook voor het vervangen van schokbrekers en uitlaten en de in- en ombouw van alle voorkomende accessoires (o.a. autoradio, alarmsysteem, navigatie) kunt u bij ons terecht. Kom langs of bel ons voor vrijblijvende informatie, wij staan u graag te woord en geven u een eerlijk en betrouwbaar advies.